Fri fragt
1-2 dages levering
30 dages returret
Sikker betaling

Om os

Mimac er en online webshop, som stræber efter at levere moderigtige tilbehør til Apple produkter. Minimalistisk design og funktionalitet går hånd i hånd hos Mimac, og derfor arbejder vi under forudsætningen – Suits for Your Laptop.

Hos os er kunderne i fokus. Vores mission er at matche jeres behov til fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten og tilbyde fashion-orienteret tilbehør til Mac computere, Ipads og Iphones der bærer præg af skandinavisk design.

Med stilrene sleeves, covers samt diverse kabler til både MacBook Air, Pro og Retina, er Mimacs sortiment ideel når det kommer til at ekstraudstyr til dit Apple produkt.

Vi satser på højkvalitet, hvilket har ført til nøje udvælgelse af vores leverandører for at sikre det bedste udvalg for dig. Mimac er drevet af et ungt team med teknisk flair og bred forretningsforståelse, hvilket gør vores vision meget simpelt. Siden 2014 har vi opnået stor udbredelse i Danmark, som har øget interessen for at udforske flere områder.

Vi ønsker at være banebrydende inden for nye måder at personliggøre computere på, ved hjælp af moderigtigt skandinavisk design. Det handler ikke kun om produkter, men også om at give det et personligt præg. Vi stræber efter at yde den bedste service og arbejde under kontinuerlige forbedringer og skabe en serie af Mimac Collectioner.