Fri fragt
1-2 dages levering
30 dages returret
Sikker betaling

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er gældende for forbrugere ved handel på www.mimac.dk. Ved bestilling af varer fra Mimac (www.mimac.dk) accepterer du vores handelsbetingelser.

 

Indholdsfortegnelse:
1 – Priser
2 – Bestilling
3 – Betaling
3.1 – Debitering af kort
4- Fragt og levering
4.1 – Leveringstider
5 – Returret (fortrydelsesret)
6 – Reklamation
6.1 – Reklamation på varer, som ikke indeholder fejl
7 – Fortrolighedspolitik
8 – Tvist

 

1 – Priser

Alle priser opgivet på www.mimac.dk er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

 

2 – Bestilling

Den primære bestillings metode hos Mimac er ved brug af webshoppen. Det er dog også muligt at bestille telefonisk eller over e-mail, dette gør det muligt for kunder som foretrækker at benytte en bankoverførsel, at handle med Mimac.
*Bemærk at betaling via. en bankoverførsel kan forlænge ekspeditions samt leveringstiden.

En bindende aftale mellem køber og Mimac er først indgået, når Mimac ved en ordrebekræftelse accepterer købers afgivne tilbud.

 

3 – Betaling

Hos Mimac kan du betale med Visa, Visa Electron, Mastercard eller Mastercard Debit. Vi anvender Secure Sockets Layer (SSL) som enkrypterer data, som er med til at sikre dine oplysninger. Der er ingen andre der ser eller gemmer data om dig.
Det er ikke nødvendigt at oprette en konto for at bruge vores betalings moduler.
Det er også muligt at betale via en bankoverførsel efter aftale med Mimac.

 

3.1 – Debitering af kort
Når du placerer en ordre hos Mimac, kan det forventes af dit betalingskort debiteres når pakken afsendes. Du vil få en e-mail, når pakken er sendt.

 

4- Fragt og levering
Hos Mimac er fragten altid fri. Ingen skjulte gebyr.
Hos Mimac bruger vi Post Danmark til at levere vores produkter.
Der er 4 muligheder for levering:
1. Levering til nærmeste posthus – 19
1. Levering til nærmeste posthus – Gratis ved køb over 399
2. Levering til din egen adresse – 29 kr.
3. Afhentning i hverdagene på vores kontor imellem 12 – 18, på adressen:
Agerhatten 27 A, port 5
5220 Odense SØ
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt, at bestille hos Mimac uden en dansk leveringsadresse.
Ved enhver form for ændring af leveringsmetode koster det et administrationsgebyr på 29 kr.

 

4.1 – Leveringstider
Som kunde hos Mimac, vil du højst sandsynligt modtage pakken inden for 1–2 hverdage. Hvis du oplever en længere leveringstid, så kontakt kundeservice. Mimac har ingen kontrol over Post Danmark. Der kan derved forekomme længere leveringstid, som kan være forårsaget af Post Danmark. Dette kan Mimac ikke stilles til ansvar for.

 

5 – Returret

Hos Mimac har du 30 dages returret.

Hvis du ønsker at gøre brug af returretten kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Emballagen må ikke være brudt.

Returretten bortfalder hvis varen ikke lever op til betingelserne for fortrydelse af køb, og varens tilstand forringer salgsværdien.

Ved brug af af evt. ombytning (39 kr.) & returretten betaler kunden fragt. Vedlæg dit ordrenummer samt kvittering og marker forsendelsen som ”retursag”. Alle varer som sendes pr. efterkrav eller med et andet fragtfirma end Post Danmark modtages ikke.

Ønsker du at returnere skal dette gøres til følgende adresse:

Mimac IVS
Agerhatten 27A hal 5
5220 Odense SØ

Ved brug returretten bedes du udfylde denne returformular, klik her for at se den.

5.1 – Pengene retur

Ønsker du at få pengene returneret ved retursager, vil pengene blive tilbagebetalt til det betalingskort, du har betalt med. Tilbageførslen vil ske efter modtagelsen af varen, såfremt varen lever op til betingelserne for returret, eller hvis andet er aftalt mellem kunden og Mimac.

Du kan forvente at modtage pengene inden for 2-21 hverdage af sikkerhedsmæssige årsager. Beløbet kan maksimalt være tilsvarende beløbet, der blev trukket fra betalingskortet.

 

6 – Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at manglen er opdaget anses reklamationen altid for værende rettidig.
Ved brug af reklamationsretten, betaler kunden for fragten. Vedlæg dit ordrenummer samt kvittering og markér forsendelsen som ”reklamationssag”.

Alle varer som sendes pr. efterkrav eller med et andet fragtfirma end Post Danmark modtages ikke. Hvis vi anser manglen for at være berettiget vil vi hos Mimac refundere dine forsendelsesomkostninger* og tilbagesende et tilsvarende nyt produkt.
*Vi refunderer kun forsendelsesomkostninger op til det samme beløb, som vi har haft med den enkelte forsendelse.
Hvis du skal reklamere på dit produkt bedes du udfylde denne returformular, klik her for at se den.

 

6.1 Reklamation på varer, som ikke indeholder mangler
Ved modtagelse af produkter som er angivet som mangelfulde, men som ikke indeholder mangler, eller er benyttet forkert jfr. mangelvare beskrivelsen, vil varen blive returneret til kunden inklusiv et gebyr for vores benyttede tid på test, fejlsøgning og håndtering af sagen samt fragtomkostninger. Vores gebyr på 150 kr. + moms beregnes pr. benyttede halve time.

6.2 – Pengene retur
Ønsker man at få pengene returneret under reklamationssager, vil pengene blive tilbagebetalt til det betalingskort, man har betalt med. Tilbageførslen vil ske efter modtagelsen af varen, såfremt varen lever op til betingelserne for reklamation, eller hvis andet er aftalt mellem kunden og Mimac. Du kan forvente at modtage pengene inden for 2-21 hverdage af sikkerhedsmæssige årsager. Beløbet kan maksimalt være tilsvarende beløbet, der blev trukket fra betalingskortet.

 

7 – Fortrolighedspolitik
Mimac forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi afslører ikke informationer om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

8 – Tvist
Enhver tvist mellem kunden og Mimac.dk er underlagt dansk lov.